......PRAKTIJK VOEDING EN DIËTETIEK...... Mariëtte Hoogers
 
Wij zijn aangesloten bij de SEHZ

Stichting Eerstelijnssamenwerking Hilversum-Zuid (SEHZ) is een samenwerkingsverband van verschillende zorgverleners* uit Hilversum. Doordat al deze partijen zijn aangesloten bij de SEHZ, kennen we elkaar goed en kunnen we elkaar snel en gemakkelijk vinden. Bijvoorbeeld om onze zorg af te stemmen met andere zorgverleners en dus efficiënt samen te werken. Hierdoor vinden onze patiënten/cliënten sneller antwoord op hun vragen en krijgen zij de beste zorg.

 De SEHZ ontwikkelt daarnaast verschillende activiteiten en initiatieven zoals:

  • Diabetes Challenge Hilversum
  • Valpreventie (informatiebijeenkomsten en workshops
  • Een digitale ontmoetingsplek voor inwoners van Hilversum: www.samenmetdewijk.nl 
  • Een aantal keer per jaar verschijnt er een wijkkrant

Uw mening is belangrijk!

De ideeën van wijkbewoners spelen een grote rol bij het ontwikkelen van het zorgaanbod en activiteiten in Hilversum. Samen kunnen we activiteiten en zorgprogramma’s ontwikkelen waar de inwoners van Hilversum behoefte aan hebben. Hierbij hebben we veel aandacht voor zelfzorg en het voorkomen van ziektes.

 

Wilt u ook een bijdrage leveren aan het zorgaanbod of activiteiten in uw wijk? Stuur dan een e-mail naar secretariaat@sehz.nl

 

*Onder andere huisartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, psychologen, apothekers, logopedisten, wijkverpleegkundigen en thuiszorgorganisaties werken samen binnen de SEHZ.